Udruga za solidarnu posmrtnu pripomoć

Udruga Posmrtna pripomoć neprofitna je i nestranačka udruga, koja kontinuirano djeluje od 1931. godine

Zašto planirati unaprijed ?

PLANIRAJ DANAS

Zašto ima smisla danas donijeti odluku o svom pogrebu?

 
 


Financijska olakšica

 
Pogrebne usluge su često neočekivani trošak, a cijene pogrebne opreme i usluga u stalnom su rastu. Zahvaljujući usluzi Planiraj unaprijed pogreb se, bez obzira kada se dogodi, plaća po cijeni koja vrijedi danas. Vaši planovi mogu se naknadno prilagoditi, ako se vaše želje tijekom vremena promjene. Vaše odluke ne moraju biti konačne.
 

Pomoć obitelji i bližnjima

 
Zahvaljujući korištenju usluge Planiraj unaprijed, obitelj i rodbina neće biti prepušteni nagađanju o tome što biste željeli sami učiniti. Oni koji planiraju unaprijed mogu biti sigurni ne samo da će se ispuniti njihove osobne želje, već će se izbjeći i druge nepotrebne poteškoće.
 

Povjerenje i sigurnost

 
Korištenje usluge Planiraj unaprijed ima značajnu prednost u odnosu na druge oblike štednje, budući da se sklopljeni ugovor realizira odmah u trenutku smrtnog slučaja. Polica životnog osiguranja naplaćuje se ponekad i nekoliko mjeseci nakon nastupa smrtnog slučaja, a korištenje ušteđenog novca moguće je tek nakon završene ostavinske rasprave.

Pošaljite nam upit ...

Pošaljite nam poruku putem e-maila i povratno ćemo vas kontaktirati putem e-maila ili telefonski, od 07:00 - 15:00, od ponedjeljka do petka.

Za sva pitanja i dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju ...

Unesi zbroj: 5 + 1 =
Služba za organizaciju pogreba

Naši djelatnici stoje Vam na raspolaganju 24 sata dnevno

Služba za organizaciju pogreba osigurava ponudu svih standardnih i izvanstandardnih roba i usluga članovima Udruge na jednom mjestu, kako bi u kratkom vremenu mogli organizirati cjelokupni pogreb.