Adresa:  Gajeva 29, 10000 Zagreb, HR
Tel: +385 1 4556 122
Udruga za solidarnu posmrtnu pripomoć

PLAĆANJE ČLANARINE U POŠTANSKIM UREDIMA U REPUBLICI HRVATSKOJ

 Objavio: Administrator  |   Datum: četvrtak 9 svibnja 2019

Od 02. svibnja 2019. godine uplatnice za članarinu plative su bez naknade u poštanskim uredima u Republici Hrvatskoj!

OBAVIJEST O NAČINU PRIKUPLJANJA, OBRADE I KORIŠTENJA OSOBNIH PODATAKA

 Objavio: Administrator  |   Datum: petak 25 svibnja 2018

Dana 25. svibnja 2018. godine stupila je na snagu Uredba EU o zaštiti osobnih podataka, ili skraćeno GDPR (General Data Protection Regulation). „Posmrtna pripomoć“ Udruga za solidarnu posmrtnu pripomoć, Gajeva 29, Zagreb, OIB: 89701323487 (u daljnjem tekstu: Udruga) Vas obavještava:
 
Zaštita Vaše privatnosti je naš prioritet, te Vas molimo da ove Informacije pažljivo pročitate!

Aktiviranje članova s pasivnim statusom

 Objavio: Administrator  |   Datum: srijeda 13 rujna 2017

Svi članovi koji su u zaostatku s plaćanjem članarine u ukupnom iznosu koji je veći od iznosa dvije godišnje trenutno važeće članarine dobivaju status pasivnog člana. Takvi članovi prilikom organizacije pogreba nemaju pravo na cjelokupni pogrebni standard, već samo na nominalni iznos uplaćene članarine. Napominjemo kako su cijene pogrebne opreme i usluga znatno porasle u posljednjih nekoliko godina, te organizacija pogreba za članove koji nemaju pravo na cjelokupni pogrebni standard ima za posljedicu dodatni, veliki novčani trošak za obitelj preminulog člana.

Kako bi se izašlo u susret članovima koji su u većem zaostatku s plaćanjem članarine (pasivni status), Udruga takvim članovima omogućuje aktiviranje članstva bez obveze plaćanja zaostalih članarina.

Za sve informacije u svezi aktiviranja članstva i brisanja svih zaostalih članarina, možete se obratiti na broj telefona: 01/4556-122 ili u poslovnici Udruge Gajeva 29, 10000 Zagreb.

ODRŽANA PROMOCIJA ZBORNIKA RADOVA „ČOVJEK I SMRT“

 Objavio: Administrator  |   Datum: srijeda 20 rujna 2017
ODRŽANA PROMOCIJA ZBORNIKA RADOVA „ČOVJEK I SMRT“

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar, Hrvatsko katoličko sveučilište i Udruga Posmrtna pripomoć predstavili zbornik radova “Čovjek i smrt“ u četvrtak 13. srpnja 2017. godine u velikoj dvorani Novinarskoga doma, Perkovčeva 2 u Zagrebu. 

Odluka Gradske skupštine Grada Zagreba o grobljima

 Objavio: Administrator  |   Datum: utorak 9 siječnja 2018

 Ovim putem želimo Vas obavijestiti kako je na svojoj sjednici održanoj dana 21. prosinca 2017. godine Gradska skupština Grada Zagreba donijela Odluku o grobljima koja je stupila na snagu 05. siječnja 2018. godine. 

Plaćanje članarina u poštanskim uredima u Republici Hrvatskoj

 Objavio: Administrator  |   Datum: utorak 20 prosinca 2016

Od 01. siječnja 2017. godine uplatnice za članarinu više nisu plative bez naknade u poštanskim uredima u Republici Hrvatskoj!

Uplatnice za članarinu plative su u najvećem dijelu prodavaonica KONZUM-a, te na prodajnim mjestima TISKA bez naknade (više od 1.000 lokacija). Također, uplatnice su plative bez naknade u svim poslovnicama SBERBANK-e u Republici Hrvatskoj, na našoj blagajni u Gajevoj 29 - Zagreb, u poslovnici u Bjelovarskoj 15 - Sesvete, te u poslovnici u Ruđera Boškovića 7/126 - Split.

VAŽNA OBAVIJEST ČLANOVIMA

 Objavio: Administrator  |   Datum: četvrtak 6 listopada 2016

Obavještavamo Vas da je dana 06. listopada 2016. godine stupila na snagu odredba Pravilnika o postupku upisa, načinu ostvarivanja prava članova, istupanju iz članstva i prestanku članstva koja se odnosi na istupanje iz članstva Udruge.

Plaćanje članarina na najvećem dijelu prodajnih mjesta Konzuma i Tiska

 Objavio: Administrator  |   Datum: ponedjeljak 18 siječnja 2016

Obavijest članovima:
Od početka ove godine uplatnice za članarinu plative su u najvećem dijelu prodavaonica Konzuma (Super Konzum, Maxi Konzum, …), te na 880 prodajnih mjesta Tiska bez naknade.

Također, uplatnice su plative bez naknade na našoj blagajni u Gajevoj 29-Zagreb, u poslovnici u Bjelovarskoj 15-Sesvete, te u poslovnici u Ruđera Boškovića 7/126-Split. 

OTVORENA IZLOŽBA "PUT U VJEČNOST"

 Objavio: Administrator  |   Datum: srijeda 7 rujna 2016
OTVORENA IZLOŽBA "PUT U VJEČNOST"

Krajem kolovoza 2016. godine u Galeriji Klovićevi dvori održana je izložba pod nazivom „Put u vječnost“.

U nastojanju da dostojno obilježi 85.-obljetnicu svog osnivanja i rada, Udruga Posmrtna pripomoć u suradnji sa Galerijom Klovićevi dvori organizirala je u prostorima ove ugledne ustanove izložbu pod nazivom „Put u vječnost“.

ZNANSTVENO STRUČNI SKUP "ČOVJEK I SMRT"

 Objavio: Administrator  |   Datum: srijeda 7 rujna 2016
ZNANSTVENO STRUČNI SKUP "ČOVJEK I SMRT"

U želji da se odgovori izazovima suvremenoga doba i doprinese stvaranju nove 'kulture dostojanstvenog umiranja i smrti', u Zagrebu je u povodu 85.-te obljetnice postojanja i djelovanja Udruge Posmrtna pripomoć, Gajeva 29, Zagreb, u suradnji s Institutom društvenih znanosti Ivo Pilar, Hrvatskim katoličkim sveučilištem i Udrugom Posmrtna pripomoć održana od 14. do16. rujna 2016. u Klovićevim dvorima, Jezuitski trg 4, znanstveno – stručni skup „Čovjek i smrt“.

Udruga za solidarnu posmrtnu pripomoć

Za sva pitanja i dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju ...