Udruga za solidarnu posmrtnu pripomoć

Udruga Posmrtna pripomoć neprofitna je i nestranačka udruga, koja kontinuirano djeluje od 1931. godine

Gaj Grupa d.o.o.

O NAMA

Gaj grupa d.o.o. organizira pogrebe za sve građane koji nisu članovi Posmrtne pripomoći po vrlo prihvatljivim cijenama.

 
Osnovna svrha osnivanja Društva bila je osigurati ponudu svih izvanstandardnih roba i usluga članovima Udruge na jednom mjestu, kako bi u kratkom vremenu mogli organizirati cjelokupni pogreb (limena glazba, pjevanje, vanjski prijevozi, novinski oglasi, dodatni vijenci...).
Društvo ima dva izložbena salona s bogatom ponudom i širokim asortimanom pogrebne opreme i usluga na jednom mjestu gdje naručitelji pogreba mogu vidjeti izabranu opremu, za razliku od prodaje putem kataloga. Posebno ističemo našu izložbenu ponudu lijesova s pripadajućim tekstilnim garniturama, urni i cvjetnih proizvoda.

Jedna od glavnih preporuka za organizaciju pogreba putem Gaj grupe je profesionalnost i iskustvo naših djelatnika koji se bave organizacijom pogreba.
 

Djelatnici Društva na raspolaganju su korisnicima naših usluga 24 sata dnevno.

 

ULOGA GAJ GRUPE

Gaj grupa i njezini djelatnici igraju ključnu ulogu u planiranju i provedbi posljednjeg ispraćaja. Osigurat će Vam sljedeće:

 

ZNANJE I ISKUSTVO

 
Djelatnici Gaj grupe blisko su upoznati s postupkom planiranja pogreba i odlukama koje obitelj koja tuguje mora donijeti. Naši djelatnici posjeduju znanje i iskustvo kako bi pomogli obiteljima da razumiju opcije koje su im dostupne i pomognu u stvaranju personaliziranih pogreba.
 

KOORDINACIJA I PLANIRANJE

 
Naši djelatnici dostupni su 0-24 sata. Pružamo usluge prijevoza pokojnika, pribavljanja potrebnih dokumenata, organizacije pogreba, neovisno o tome gdje se dogodio smrtni slučaj i neovisno o tome gdje će se obaviti posljednji ispraćaj.
 

RAZUMIJEVANJE VAŠIH POTREBA

 
Pomažemo Vam da stvorite jedinstvenu uslugu koja odgovara vašim potrebama i vrijednostima.
 

POMOĆ U EMOCIONALNO TEŠKIM TRENUCIMA

 
Djelatnici Gaj grupe obučeni su za pomoć obiteljima kroz proces organizacije pogreba. Mogu vas voditi kroz cijeli proces, objasniti sve vaše mogućnosti i pomoći vam da donesete ključne odluke. U teškim trenucima, oni mogu biti glas suosjećanja i razuma.

Pošaljite nam upit ...

Pošaljite nam poruku putem e-maila i povratno ćemo vas kontaktirati putem e-maila ili telefonski, od 07:00 - 15:00, od ponedjeljka do petka.

Za sva pitanja i dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju ...

Unesi zbroj: 4 + 2 =
Služba za organizaciju pogreba

Naši djelatnici stoje Vam na raspolaganju 24 sata dnevno

Služba za organizaciju pogreba osigurava ponudu svih standardnih i izvanstandardnih roba i usluga članovima Udruge na jednom mjestu, kako bi u kratkom vremenu mogli organizirati cjelokupni pogreb.