Udruga za solidarnu posmrtnu pripomoć

Udruga Posmrtna pripomoć neprofitna je i nestranačka udruga, koja kontinuirano djeluje od 1931. godine

Obavijesti članovima

Odluka Gradske skupštine Grada Zagreba o grobljima

 

Datum objave: utorak 9 siječnja 2018

Objavio: Administrator

Ovim putem želimo Vas obavijestiti kako je na svojoj sjednici održanoj dana 21. prosinca 2017. godine Gradska skupština Grada Zagreba donijela Odluku o grobljima koja je stupila na snagu 05. siječnja 2018. godine.

Navedenom Odlukom Gradska skupština Grada Zagreba omogućila je ukop u novi zemljani grob na Markovom polju i ako pokojnik u trenutku smrti nije imao prebivalište na području Grada Zagreba pod uvjetom da je za života imao prijavljeno prebivalište na području Grada Zagreba u ukupnom trajanju od najmanje 15 godina ili je pokojnik maloljetna osoba čiji je jedan od roditelja imao prijavljeno prebivalište na području Grada Zagreba u ukupnom trajanju od najmanje 15 godina. - Članak 8. (Službeni glasnik Grada Zagreba br. 24 – 27.12.2017).

Pošaljite nam upit ...

Pošaljite nam poruku putem e-maila i povratno ćemo vas kontaktirati putem e-maila ili telefonski, od 07:00 - 15:00, od ponedjeljka do petka.

Za sva pitanja i dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju ...

Unesi zbroj: 6 + 9 =
Služba za organizaciju pogreba

Naši djelatnici stoje Vam na raspolaganju 24 sata dnevno

Služba za organizaciju pogreba osigurava ponudu svih standardnih i izvanstandardnih roba i usluga članovima Udruge na jednom mjestu, kako bi u kratkom vremenu mogli organizirati cjelokupni pogreb.